Dels tolkar sjalv det sasom att ni sannerligen ar deppad ovanfor hans nya forhallande

Dels tolkar sjalv det sasom att ni sannerligen ar deppad ovanfor hans nya forhallande

Mig kan filosofera undertecknad att n kanner att det blir tvafaldiga emotione sta de nu nar han inlett en forhallande. samt att ni far tankar forsavitt att befinna kass sam bristfallig. Samtidigt som n vet att ni fortjanar nagot helt annat, nagot jatte- forbattring, och att du no aldrig varenda sann foralskad ino honom. Av och till kanns alltsamman fullkomligt fram sam aterkomst samt det befinner si tufft att kunn vad ett personligen i sjalva verket vill.

Framst vill mi endast framfora att det ar sa angelaget att n skiljer kungen emotione samt tankar for tillfalle. Tankar ar inte information, Г¤r svenska kvinnor bra fruar det befinner si blott tankar. Sa kom ihag att tankar runt att existera dalig ar inte sanna, det befinner sig endast tankar saso kommer darfor att ni mar kasst just nu. Kom ihag det. Du kanner till ju jag ditt varde, att n befinner sig oskattbar och fortjanar att ma duktig. N star upp forut dig jag, t.ex nar du brot med honom av begynnelse. Glom aldrig ditt varde

Det ar bra att aga atskillig emotione pa synonym passag samt. Det befinner si minsann normalt att ha skild kanslor medan. T.ex att finnas frejdig for att du borjat hitta dej allena efterat n brot tillsammans honom, samtidigt som ni nog befinner si forbannad, lag eller snopen. Samtliga kanslor befinner si tillatna. Det kan kannas fortfarande varre forsavit ett forsoker “utgiva undan” tryt emotioner. Vi kan inte stadse styra det vi kanner samt emeda kanske vi behover behandla det istallet. Ager ni e som n kan prata med forsavit allt det har? Du ar stadse valkommen att lyssna p utav de till oss villi tjejjourerna, vi finns har pro dig!

Sen vill mig anfora att det befinner si bra att uppleva samtliga dina emotione

Sjalv kan grubbla jag att det blir ett “hart art” omedelbar nar du matt sa duktig ino de jag, samt darpa borjat lida ovanfor allt detta tillsamman ditt ex. Det befinner sig absolut acceptera och grymt normalt att aga sadana kanslor nar exet traffar en ny. Det befinner si sa flyktig hant att en borjat glamorisera det gamla forhallandet sam endast tanker kungen de vackr stunderna. Emeda kan det existera finemang att paminna sig personligen (och kanske att en omtanksam paminner nago) ifall att det fanns flera daliga foremal likasa, som rentav lag bakanfor att det tog slut. Han behandlade ju dig daligt sam prioriterade dan de, t.ex.

Ganska dyker tankarna upp kring det ocksa? Att “han prioriterade da de, skada omedelbar ager valt/prioriterat ett annan flickvan”? Forsavitt det ar odl kom ihag att det enbart befinner sig tankar, det ar ej information. Sam kom ihag att n inte kan vara medveten om hurdan han kommer att existera till henne, heller. Ehuru han ar finemang till henne nu, odla har det inget att handla tillsammans dej. Alltsa, det varenda inte ditt inkorrekt kungen nagot metod att han behandlade dig inte bra. Han antagligen ager mognat, utvecklats eller nagot helt ovrig isafall. Det ligger hos honom, helt lat.

Du befinner sig nago ofattba insiktsfull bona sasom utvecklats jattemycket senaste tiden, kom ihag det!

Sant har kan befinna svart och ta tid att komma ovan av och till, andock jag tanker att det befinner si finfin att skot dig jag samt besta tillagg sjyst till dig sjalv nu nar det ar nago anstrangande cykel. Det kan besta enastaende att tilltala sam gripa support itu nagon

Ni tillats jattegarna internetsnack tillsammans oss anonymt har pa var hemsida forsavit du vill. Vi lyssnar och stottar de alltid. Ni tillats hora bruten dig hurdan manga ganger du vill. Mi onska synnerligen att du borjar att ma forbattring ater snart. N ar barkraftig och vard att bli behandlad finfin.

Du skriver likas att du matt battre, fatt battre sjalvkansla samt borjat alska dig sjalv efterat du brot tillsammans honom. Det astadkomme jag jatteglad att lasa det, stav ni befinner sig presentator att ma duktig. Vilken utveckling ni age gjort, det befinner si minsann makalost.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *